Financieel medewerker

Bedrijfsprofiel

Scinus Cell Expansion Netherlands BV, (www.scinus.com) ontwikkelt en levert bioreactortechnologie voor stamcelkweek. Onze missie is om stamceltherapieën en regeneratieve geneeskunde toegankelijk te maken voor een wereldwijde patiëntenpopulatie. De kernactiviteit van Scinus is het ontwikkelen van innovatieve bioreactortechnologie voor het stam celtherapie- en regeneratieve geneeskunde veld. Onze technologie maakt celkweek op klinische schaal in een gecontroleerde omgeving mogelijk. Het systeem bevat een bioreactorzak die kan worden gebruikt om cellen op te kweken tot klinisch relevante aantallen. Daarnaast ondersteunt Scinus Cell Expansion BV de optimalisatie van celkweekprocessen voor haar klanten. Scinus Cell Expansion is een gelieerde onderneming van de Demcon-groep (www.demcon.com). Demcon is leverancier van hoogwaardige technologie voor o.a. medische systemen.

Functieomschrijving

Wij zijn een technologie bedrijf met een gepatenteerde technologie, wat ons een unieke speler maakt voor de stamceltherapie en regeneratieve geneeskunde markt. Door onze groei hebben wij een mooie vacature voor onze locatie in Bilthoven. Als financieel medewerker houd jij je bezig met allerhande financieel administratieve en operationele zaken. Denk hierbij aan het doen van de financiële administratie (en het verder professionaliseren hiervan), het verzorgen van omzetbelasting, het aanleveren van actuele management rapportages, ondersteuning bij de project- en subsidieadministratie, zorgdragen voor accurate debiteuren en crediteuren administratie, HRM gerelateerde activiteiten (o.a. loonadministratie, urenregistratie, verzorgen van contracten) maar ook het plaatsen van inkoop orders en het verzendklaar maken van (internationale) verzendingen en het accuraat bijhouden van de voorraadpositie.

Wat breng jij mee?

  • HBO denk- en werkniveau;
  • Je hebt een financiële opleiding afgerond (HEAO);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de financiële administratie;
  • Je bent accuraat en weet het overzicht te behouden;
  • Je bent stressbestendig en kunt de juiste prioriteiten stellen;
  • Integriteit en betrouwbaarheid zijn voor jou vanzelfsprekend;
  • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift
  • 24-28 uur per week beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten

We verwelkomen eigen initiatief, en geven je daar de ruimte voor. Scinus werkt binnen een groot, internationaal netwerk in het snel ontwikkelende veld van de stamceltherapie en regeneratieve geneeskunde. Dankzij onze betrokken collega’s zijn de communicatielijnen kort en de sfeer open en informeel. Heb je interesse in deze uitdagende functie, aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur dan je sollicitatie naar vacancies@scinus.com

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld